Teknoloji

Apple Watch Nike+ ile yeni bir koşu arkadaşı sunuluyor

apple watch nike
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple watch nikeApple ile Nike’ın uzun süredir devam eden iş ortaklığının son ürünü Apple Watch Nike+? oldu. Özel Nike Spor Kordonlarıyla Apple Watch Series 2’yi bir araya getiren ve koşu tutkunlarına eşlik edecek yeni bir araç olan Apple Watch Nike+, GPS’e, iki kat daha parlak bir ekrana, güçlü çift çekirdek işlemci ve watchOS 3 işletim sistemine sahip.

50 metre derinlikte suya dayanıklı olanApple Watch Nike+, Siri komutlarını ve efsanevi Nike tasarımı saat kadranlarını da barındırıyor. Yeni Nike+ Run Club uygulamasıyla derinlemesine entegre edilen Apple Watch Nike+ koşmak için daha fazla motivasyon sağlarken, size özel spor programınıza ve ilerleme durumunuza uyarlanan antrenman planları ve dünyanın en iyi koçlarından ve atletlerinden yol gösterici bilgiler barındırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Watch Series 2 yeni nesil versiyonu tanıtıldı

Tüm Apple Watch Series 2 modellerinde olduğu gibi Apple Watch Nike+ hızı, mesafeyi ve rotayı izlemek için yerleşik GPS’e sahip. Bu sayede kullanıcılar yanlarında iPhone olmadan koşabiliyor. Apple’ın bugüne kadar ürettiği en parlak ekran sayesinde, güneş ne kadar göz kamaştırıcı olursa olsun ölçümler kolaylıkla okunabiliyor. Ayrıca Apple Watch Nike+, kullanıcılar koşu sonrasında havuza atlayıp yüzmek isterse diye, 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor.

apple watch nikeNike Spor Kordon da orijinal Apple Watch Spor Kordonun üretildiği güçlü ve esnek floroelastomer malzemeden üretildi. Ancak bu kez kordon daha fazla havalanma ve daha az terleme için delikli olarak tasarlandı. Bu hafif kordon, koleksiyona özel dört çarpıcı, iki tonlu renk kombinasyonuyla kullanıma sunuluyor. Aktivite Halkaları, Kalp Atış Hızı, Kronometre ve Hava Durumu gibi koşuculara ilk bakışta bilgi veren yararlı uygulamalarla kolayca kişiselleştirilebilen Nike’ın ikonik tarzından esinlenmiş iki özel saat kadranıyla kullanıma sunuluyor. 

Apple’ın Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Williams bu yeni ürünü şu sözlerle tarif ediyor: “Sağlıklı yaşam için en gelişmiş aygıt olan Apple Watch?u daha da geliştirerek koşucular ve atletler için ideal akıllı saati yaratmak istedik. Apple Watch Nike+ performans izlemeyi yepyeni bir düzeye taşıyor. Bu ürünü dünyanın en büyük topluluklarından olan koşucularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

“Koşucuları tanıyoruz ve birçoğunun kendilerine koşmaya başlamak için kolay ve eğlenceli yol sunacak bir aygıt arayışında olduğunu biliyoruz.” diyen Nike Başkanı Trevor Edwards sözlerine şöyle devam ediyor: “Piyasada verilerinize odaklanan, karmaşık ve zor okunan çok sayıda aygıt var. Bu ürün ise yaşamınıza odaklanıyor. Basit bir çözüm sunan güçlü bir aygıt – mükemmel koşu arkadaşınız.”

apple watch nikeApple Watch Nike+, Apple Watch Series 2’nin ve Nike+ Run Club uygulamasının yeteneklerinden yararlanıyor. Uygulama deneyimi Apple Watch Nike+ ile sorunsuz bir şekilde bütünleştirilmiş ve uygulamaya doğrudan saat kadranından kolayca erişilebilir hâle getirilmiş. Böylece kullanıcılar hızlı bir dokunuşla koşmaya devam edebiliyor. Nike+ Run Club, akıllı koşu anımsatıcılarıyla, arkadaşlarınızdan gelen yarışma teklifleriyle ve hatta hava durumunun dışarıya çıkmak için uygun olduğunu bildiren uyarılarla günlük motivasyon sağlıyor. Hız, mesafe ve kalp atımı hızı gibi antrenman verilerine bir bakışta ulaşabilirsiniz. Uygulama, paylaşılan koşu özetleriyle dostça rekabeti teşvik ediyor, kullanıcıların bileklerinden birbirlerine yumrukla selamlaşma simgesi göndermesine bile olanak veriyor.

Apple Watch Nike+ fiyatı ve çıkış tarihi

Apple Watch Nike+, 38 mm ve 42 mm iki farklı alüminyum kasa boyutu ve dört özel Nike Spor Kordon renk kombinasyonuyla (Siyah/Volt, Siyah/Soğuk Gri, Mat Gümüş/Beyaz ve Mat Gümüş/Volt) sunuluyor.  Apple Watch Nike+ 38 mm 1399 TL., 42mm ise 1499 TL fiyat etiketiyle Apple web sitesi, Nike web sitesi Apple Store?lar, belirli Nike perakende satış mağazaları, belirli Apple Yetkili Bayileri, belirli özel mağazalar ve alışveriş merkezlerinden edinilebilecek. 9 Eylülden itibaren sipariş edilebilecek saatin teslimatları ekim sonunda başlayacak.

İLGİLİ HABERLER