Manşetler

Apple Watch Nike+ 28 Ekimde raflardaki yerini alacak

apple watch nike

apple watch nikeApple geçtiğimiz ay düzenlediği iPhone 7 etkinliğinde yeni Watch modellerini de görücüye çıkarmıştı. Etkinlikte tanıtılan saatlerden birisi de Nike ile birlikte hazırlanan Apple Watch Nike+ olmuştu. Şirket, etkinlik sırasında saatin ne zaman satışa sunulacağı konusunda bilgi vermemişti. Beklenen açıklama nihayet geldi ve Apple Watch Series 2’nin Nike ile birlikte hazırlanan modelinin 28 Ekimde satışa sunulacağı duyuruldu.

Sporculara yönelik özellikleri ve tasarımıyla ayrı bir yerde konumlanan akıllı saat, Türkiye’de de 28 Ekim itibarıyla raflardaki yerini alacak. Dileyenler 9 Eylülden bu yana saat için Apple’ın internet sitesi üzerinden ön sipariş verebiliyor. Apple Watch Nike+ sahibi olmak için en az 1399 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. 42mm kasa versiyonlarda fiyat 1499 TL’ye yükseliyor.

Apple Watch Nike+ için dört farklı tasarım sunuluyor

Apple’ın internet sitesinde Watch Nike+ için dört farklı tasarım seçeneği sunuluyor. Bunlardan ikisinde uzay grisi, ikisinde de gümüş alüminyum kasa bulunuyor. Uzay grisi kasalara siyah/volt ve siyah/soğuk gri Nike spor kordon eşlik ediyor. Gümüş renkli kasalar içinse mat gümüş/volt ve mat gümüş/beyaz Nike spor kordon seçenekleri bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER