Manşetler

Apple Watch mart ayında satışa sunulabilir

apple-watch-271114

Apple Watch tanıtıldığından beri Apple bu akıllı saatin 2015’in başlarında çıkacağını söylüyordu. 2015’e giriş yaptık ve doğal olarak Apple Watch’ın ne zaman satışa çıkacağına dair daha somut detaylar da ortalıkta dolaşmaya başlıyor.

9to5Mac sitesinden Mark Gurman’ın havadisine göre, Apple Watch mart ayında satışa sunulacak. Mağaza çalışanlarının eğitimini amaçlayan eğitim setleri de şubat ayı ortalarından itibaren sevk edilmeye başlanacak.

Gurman’a göre, Apple şu anda Watch’un yazılımına son hâlini vermekle uğraşıyor. Şirket bir yandan pil ömrünü optimize etmek ve iyileştirmek üzerinde çalışırken bir yandan da endüktif şarj mekanizması üzerinde mesai harcıyor. Gurman bunların mevcut planlar olduğunun altını çiziyor ve lansman tarihinde kayma olabileceğini de hatırlatıyor. Ancak şirketin “2015 başı” zaman penceresini tutturması için mart ayının sonlarına da sarkmaması gerekiyor. Çünkü mart sonu “2015 başı” tabiri için çok geç kalınmış anlamına gelecektir.

9to5Mac sitesinin ve Mark Gurman’ın belirli bir güvenilirliği var. Bu nedenle mart ayı iddiasını yabana atmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER