Teknoloji

Apple Watch’a özel İlkbahar kayış koleksiyonu ve Nike kordonlar satışa çıkıyor

apple watch ilkbahar kayış serisiApple geçtiğimiz hafta içinde canlı renkler ve eşsiz tasarımlara sahip İlkbahar kayış koleksiyonu tanıtmıştı. Bu yeni seri Apple Türkiye web sitesinde de listelenmeye başladı. Apple’ın belirttiğine göre, bu sezon yapılan güncellemeler arasında; net ve sade bir görünüm için beyazla renkleri bir araya getiren yeni çizgilere sahip Naylon Örme kordonlar, en yeni Nike koşu ayakkabılarının renklerine uyan özel Nike kordonlar ve Apple Watch Hermès kayışları için göz alıcı yeni bir renk bulunuyor. Tüm yeni kayışlar bu ayın sonunda apple.com/tr adresinden sipariş edilebilecek ve belirli Apple Store?lar, Apple Yetkili Satıcıları ve iletişim operatörlerinden satın alınabilecek.

Apple Watch için çıkarılan kayış ve kordon seçenekleri arasında; Kot Mavisi, Limonata ve Ahududu Kırmızısı Spor Kordon; Çizgili Siyah, Çizgili Mavi, Çizgili Gri ve Çizgili Pembe Naylon Örme Kordon; Flash Işığı, Canlı Pembe, Su Yeşili ve Göl Mavisi Spor Loop; Bahar Sarısı, Elektrik Mavisi ve Açık Pembe Klasik Tokalı Kayış bulunuyor. Apple Watch Series 3 (GPS + Hücresel), yeni 38 mm ve 42 mm Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Siyah Spor Loop modelleriyle sunulacak.

Apple Watch Nike+ ile kullanılabilen ve ilk kez ayrı olarak satılan  Nike Spor Loop mükemmel uyum için kolayca ayarlanabiliyor. Nike Spor Kordonlar ise esneklik, dayanıklılık ve güç özellikleri sunuyor. Nike Spor Kordon renklerine Toz Pembe/İnci Pembesi, Siyah/Beyaz ve Koyu Haki/Siyah Nike Spor Kordon seçenekleri katılıyor. Nike Spor Loop için de Siyah/Saf Platin, Parlak Kızıl/Siyah, Koyu Haki, Puslu Mavi ve İnci Pembesi seçenekleri geliyor. Apple Watch Nike+ (GPS + Hücresel), yeni 38 mm ve 42 mm Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Midnight Fog Nike Spor Loop modelleriyle sunulacak.

Apple’ın belirttiğine göre, bu sezon Apple Watch Hermès kayışlarında vurgulu bir renk yer alacak. Single Tour Rallye, Hermès?in klasik sürücü eldivenlerinden ilham alıyor. Single Tour Rallye ve Double Tour kayışlarda şimdi kontrast renklere sahip detaylar bulunuyor, şu seçenekler geliyor:

  • 38 mm Indigo Double Tour, rouge H parlak kenar ve rouge H kontrastlı loop
  • 38 mm Blanc Double Tour, rouge H parlak kenar ve rouge H kontrastlı loop
  • 42 mm Indigo Single Tour Rallye, rouge H parlak kenar ve rouge H kontrastlı loop
  • 42 mm Blanc Single Tour Rallye, rouge H parlak kenar ve rouge H kontrastlı loop

Apple Watch seçenekleri, kordon ve kayış seçenekleri ne kadara satılıyor?

Apple Watch, 38 mm ve 42 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu seçeneğiyle geliyor. Apple Watch Series 1, bir Spor Kordon ile birlikte gümüş rengi veya uzay grisi alüminyum kasayla yalnızca 1199 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Apple Watch Series 3 (GPS), bir Spor Kordon ile birlikte altın rengi, gümüş rengi veya uzay grisi alüminyum kasayla 1649 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), çeşitli kayış seçenekleriyle birlikte altın rengi, gümüş rengi veya uzay grisi alüminyum ya da siyah veya uzay siyahı paslanmaz çelik kasayla 399 ABD dolarından (ABD) başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bu seçenek hâlâ Türkiye’de satılmıyor.

Gri veya beyaz seramik Apple Watch Edition ise 1299 ABD dolarından (ABD) başlayan yurt dışı fiyatlarıyla apple.com, Apple Store, belirli Apple Yetkili Satıcıları ve iletişim operatörlerinde satışa sunuluyor.

Apple Watch Nike+ 1649 TL’den, Apple Watch Hermès ise 1149 ABD dolarından (ABD) başlayan fiyatlarla satılıyor. Yeni Apple Watch modelleri bu ayın ilerleyen günlerinde Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur, İsviçre, Birleşik Krallık ve ABD’de web sitesi üzerinden sipariş edilebilecek.

Apple Watch kayışları i sebu ayın ilerleyen günlerinde Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Malezya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Rusya, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Türkiye, BAE, Birleşik Krallık ve ABD?de apple.com/tradresinden sipariş edilebilecek.

Spor, Spor Loop ve Naylon Örme kordonlar 219 TL, Klasik Tokalı kayışlar ise 669 TL olacak.

Yeni Apple Watch Nike+ modelleri bu ayın ilerleyen günlerinde Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur, İsviçre, Birleşik Krallık ve ABD’de Apple web sitesi ve nike.com adreslerinden sipariş edilebilecek.

Yeni Nike Spor Kordonlar ve Spor Loop modelleri bu ayın ilerleyen günlerinde Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Malezya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Rusya, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Türkiye, BAE, Birleşik Krallık ve ABD’de Apple web sitesi ve nike.com adreslerinden sipariş edilebilecek. Nike Spor Kordon ve Spor Loop, 219 TL’den satışa sunuluyor.

Yeni Apple Watch Hermès kayışlar bu ayın ilerleyen günlerinde Avustralya, Belçika, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Meksika, Rusya, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre, Tayvan, Türkiye, BAE, Birleşik Krallık ve ABD?de apple.comve Hermes.com adreslerinden sipariş edilebilecek. Single Tour Rallye 1999 TL, Double Tour ise 2249 TL’den satışa sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER