Teknoloji

Apple Watch için yeni Pride kordonları ve saat kadranları

apple watch pride kordon

Apple haziran ayında başlayacak Pride ayını kutlamak için iki yeni renkli saat kordonu ve kadran çıkardı.

Apple Watch Pride Edition kordonlarından bir tanesi tüm kayış boyunca uzanan açık renkli bir gökkuşağı desenini taşıyor. Diğer kordon ise mevcut Nike Sport Band kordonun gökkuşağı renklerini taşıyor. Beyaz renkli kordonun deliklerine gökkuşağının renkleri işlenmiş. Her iki kordon da Apple’ın web sitesinde 329 TL’lik fiyat etiketleriyle satılıyor.

Saat kordonlarına yeni Pride saat kadranları eşlik ediyor. Yeni saat kadranlarından bir tanesi yeni satışa çıkan gökkuşağı desenli kordona uyum sağlayacak şekilde, açık renkli bir gökkuşağı içeriyor. Nike kordon için de Apple, siyah renkli arka plan ve gökkuşağı renkli noktalar taşıyan bir saat kadranı tasarladı. Her iki saat kadranı da watchOS 6.2.5 güncellemesinin bir parçası olarak sunulacak.

9to5Mac, bu iki saat kadranına ek olarak yeni Pride saat kadranlarının da eklenebileceğini kaydetti. Ancak şirket duyuruda bunlardan bahsetmedi.

Apple, 2017 yılından itibaren, her yıl haziran ayında organize edilen LGBTQ+ Gurur ayını çeşitli Pride kordonları ve saat kadranlarıyla kutlamaya başlamıştı. Bu ay içinde dünya çapında LGBTQ+ topluluğunun üyelerinin tanınması için festivaller ve yürüyüşler gibi etkinlikler düzenleniyor. Bu yıl ise koronavirüs salgını nedeniyle birçok etkinliğin ya iptal edildiği ya da internet üzerinden düzenleneceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER