Manşetler

Apple Watch Hermes modelleri cuma günü Online Store’da satışa sunuluyor

Apple Watch Hermes versiyonunu satın almak için sabırsızlıkla bekleyen, ancak bir butiğe yolu düşemeyecek olanlar için önümüzdeki cuma gününden itibaren Apple Store üzerinde online satışlar başlıyor.
Cuff
Cuff

Apple Watch Hermes versiyonunu satın almak için sabırsızlıkla bekleyen, ancak bir butiğe yolu düşemeyecek olanlar için önümüzdeki cuma gününden itibaren Apple Store üzerinde online satışlar başlıyor. Apple’ın akıllı saatinin Hermes versiyonu üç farklı deri kayış seçeneğiyle satışa sunulacak.

Apple Watch Hermes versiyonunun henüz Türkiye’de resmi satışı bulunmuyor. Apple Türkiye’nin web sitesinde Hermes versiyonuyla ilgili epey bilgi mevcut, ancak satın alınabilecek noktalar arasında sadece Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’daki çeşitli butik mağazaların ve Apple Store’ların iletişim bilgileri listeleniyor.

Single Tour
Single Tour

Yine de Apple Online Store’u kullanarak Apple Watch Hermes saatine yurt dışından sahip olmak mümkün olabilir. Apple Watch Hermes seçeneklerine baktığımızda başlangıç tarafında 1100 dolarlık Single Tour ve 1250 dolarlık Double Tour’u görüyoruz. Serinin tepesinde ise “Cuff” bulunuyor. Sadece 42 mm’lik boyutlarda sunulan Cuff’ın fiyatı 1500 dolar olarak belirlendi.

Apple Watch Hermes versiyonu geçtiğimiz ekim ayında satışa sunulmuştu, ancak sadece yurt dışındaki önde gelen şehirlerde bu akıllı saatin satışı gerçekleştiriliyor.

Double Tour
Double Tour

Saate özel, üstünde Hermes markasının da yer aldığı özel bir ön yüz bulunuyor. Apple’ın tasarım şefi Jony Ive, geçen yıl verdiği bir röportajda Apple’ın moda şirketiyle yaptığı işbirliğinin Apple Watch’un çıkışını öne çektiğini belirtmişti.

Apple Watch’un Hermes versiyonunun fiyatı biraz pahalı bulunabilir. Ancak Apple Watch Edition serisi altındaki saatlerin fiyatları en pahalı Hermes seçeneği olan Cuff’tan neredeyse on kat daha fazla. Örneğin 38 mm, 18 karat satı altın kasalı ve açık kırmızı modern toka kayışlı Apple Watch modelinin 17 bin dolarlık yurt dışı satış fiyatı bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER