Teknoloji

Apple Watch Hermes kayışları bağımsız olarak da satılacak

apple watch hermes

Apple 19 Nisan tarihinden itibaren herkesin Apple Watch için çıkarılmış daha önceki ve yeni Hermès kayışlarına herkesin erişebileceğini açıkladı, çünkü bunlar bağımsız olarak satılmaya başlanıyor. Şimdiye kadar Apple Watch’u Hermès kayışıyla birlikte satın almak isteyenlerin saat ve kayış ikilisini birlikte satın alması gerekiyordu.

Apple Watch Hermes kayışlarına ilgi duyanları aralarında Hermès Single Tour ve Double Tour kayışlar ile Hermès Cuff kelepçenin de bulunduğu birçok farklı seçenek bekliyor. Bu mevcut kayış tarzlarına Apple’ın yeni duyurduğu, daha öncekilerle aynı tarza sahip yeni kayışlar da ekleniyor. Eski ve yeni tüm kayışlar bu ay içinde ilk kez bağımsız olarak satışa sunulmuş olacak.

apple watch hermes

Apple Watch Hermes kayışları henüz Türkiye’de yok

Apple Watch Hermès kayışları henüz Türkiye’de satılmıyor, ancak yolu yurt dışına düşenler bu kayışların farklı seçeneklerini Apple mağazalarında ve anlaşmalı butiklerde bulabilirler. Apple Watch Hermès Single Tour Band kayışın hem 38 mm hem de 42 mm’lik versiyonları farklı renklerle sunuluyor. Bunun yanı sıra sadece 38 mm ve 42 mm boyutlar için var olan renk seçeneklerini de görüyoruz. Aynı durum Hermès Double Tour için de geçerli. Apple Watch Hermès Cuff ise sadece tek bir renkte ve 42 mm için uygun hâlde satılıyor.

Tüm Hermès kayış ve kelepçeleri 19 Nisan tarihinden itibaren bağımsız olarak satın alınabilecek.

apple watch hermes

İLGİLİ HABERLER