Teknoloji

Apple Watch Hermès’e watchOS 5.2 ile yeni saat kadranları eklenecek

apple watch series 4 hermes
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch Series 4 Hermès saatlerden bir tanesine sahip olanlara watchOS 5.2 güncellemesinde bir güzellik yapılacak. Şu anda beta aşamasında olan bu Apple Watch güncellemesi, Hermès Series 4 Apple Watch modellerine özel yeni saat kadranları getirecek.

Fransız WatchGeneration.fr blogu tarafından belirtilene göre, Apple Watch’un bu özel tasarımına sahip olanlar Hermès saat kadranının pembe (Cherry/Sakura) ve mavi (Bleu) olmak üzere iki farklı rengini edinme imkanını elde edecekler. Series 4’te bulunan diğer Hermès saat kadranları gibi, bunlar da akrep ve yelkovanın bulunduğu yere göre renk tonunu değiştiriyor.

Hermès, Apple’ın akıllı saatlerinde iş birliği yaptığı iki iş ortağından bir tanesi. Apple Watch Hermès modellerinde özel saat kadranları bulunuyor. Diğer iş ortağı da Nike. Apple Watch’un Nike versiyonlarında da sadece bu akıllı saate özel kadranlar bulunuyor.

Diğer Hermès saat kadranları gibi, bu yeni kadranlarda da tek bir komplikasyona izin veriliyor. Burada da sadece tarihi, belirli bir saat dilimi ya da kronometre gösterilebiliyor.

Yeni saat kadranlarının Apple Watch Series 4 Hermès modelinin yanı sıra iOS 12.2 yüklü iPhone’a ve watchOS 5.2’ye ihtiyacı olacak. Her iki sürüm de şu anda beta aşamasında bulunuyor. Birkaç hafta içinde son kullanıcılara ulaştırılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER