Teknoloji

Apple Watch Edition satın alanlar VIP hizmetten faydalanacak

apple-watch-5

Bir kol saati için 10 bin dolar ödeyenlerin bunun karşılığında saatleriyle ilgili konularda birinci sınıf bir servis talep etmesi son derece doğal bir durum. 9to5Mac’te yer alan habere göre, bu doğal duruma uygun olarak hareket etme kararı alan Apple, Apple Watch Edition satın alan müşterilerine mağazalarında sıraları aşma imkanı sunacak.

Apple Watch Edition sahipleri yardıma ihtiyaç duydukları zaman sıranın en önüne geçecekler. Apple Watch Edition satın almak isteyenler, oluşturulan özel alanlarda bir saat boyunca farklı modelleri deneyebilecek. Şirket Apple Watch Edition sahiplerine iki yıl boyunca özel iletişim hattı aracılığıyla da destek sağlayacak.

Apple Watch Edition satın alanların faydalandığı “sanal kurulum asistanı” servisinden standart Apple Watch sahibi olanlar da faydalanabilecek. Bu serviste bir Apple çalışanı saatin kurulum sürecini video sohbet yoluyla anlatacak. Apple Watch Sport satın alanlar ise şirketin mağazalarında sunduğu standart destekle yetinmek zorunda kalacak.

İLGİLİ HABERLER