Teknoloji

Apple Watch denemek isteyenlerin bundan böyle randevu alması gerekmiyor

apple watch 2

apple-watch-inceleme-00027

Apple müşterilerinin mağazalara gidip Apple Watch’u randevusuz denemelerini istiyor. Apple Watch nisan ayında yurt dışında satışa sunulduğunda, Apple Watch sadece internet üzerinden satılıyordu. Apple Watch’u mağazalara gidip görmek, deneyimlemek isteyenlerin ise randevu alması gerekiyordu.

Bunun için internet üzerinden Apple kimliğiyle kullanıcı girişi yapmak, sonrasında da uygun bir zamanı seçmeye ihtiyaç vardı. Geçtiğimiz ay sonunda Türkiye’de satışa sunulan Apple Watch’ı denemek veya satın almak için de randevu sistemi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Watch İncelemesi

Görünüşe göre Apple, akıllı saati denemek isteyenler için önceden randevu alma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Henüz Türkiye’deki Apple Store’lar için geçerli olup olmadığını netleştiremediğimiz yeni durumla birlikte, Apple Watch’u denemek isteyenler herhangi bir Apple mağazasına gidip boşta olan bir satış elemanından Apple Watch ile ilgili bilgi alabilecek.

Apple, Apple Watch’a ilgi duyan, ancak daha henüz satın almaya karar vermemiş kullanıcılar için randevu sürecini kaldırarak, onların akıllı saate daha kolay şekilde erişmesini sağlıyor. Uygulamanın Türkiye’de de geçerli olup olmadığını öğrenerek haberimizi güncelleyeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER