Manşetler

GPS + Cellular özellikli Apple Watch modelleri 24 Haziran’da Turkcell ile satışa çıkıyor

apple watch cellular
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch Cellular, yani hücresel bağlantı özellikli modelleri, Turkcell desteğiyle ilk kez  24 Haziran’da Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Apple’ın en büyük ekrana sahip akıllı saat serisi olan Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE’nin GPS + Cellular modeli, Türkiye’ye ilk kez Turkcell desteğiyle geliyor. Turkcell mağazaları ve Pasaj’da satışa sunulacak Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE’nin GPS + Cellular modelleri, hücresel bağlantı sayesinde telefonunuzu yanınıza almadan dışarı çıkabilme özgürlüğü sağlıyor. Cihazı satın alan kullanıcılar, hücresel bağlantı aktivasyonunu iPhone’larından ya da Turkcell mağazalarından gerçekleştirebilecek.

Apple Watch’un GPS + Cellular versiyonlarını Türkiye’de ilk olarak Turkcell ile kullanmak mümkün olacak. Apple Watch Series 7 veya Apple Watch SE’nin GPS + Cellular modellerini satın alan müşteriler, iPhone’larındaki Watch uygulamasından ve Turkcell mağazalarından Cellular aktivasyonunu kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Apple’ın akıllı saatlerinin hücresel bağlantı destekli versiyonları Apple online mağazasının yanı sıra, Turkcell’in fiziki mağazalarının ve mobil operatörün pazar yeri Pasaj’da da kullanıcılara sunulacak. Apple Watch Series 7 veya SE GPS + Cellular modellerinin siparişi için ön satışlar Apple’ın online mağazasında başlamış durumda bulunuyor.

Apple Watch Cellular özellikli modeller, telefondan uzaklaşıldığında dahi herhangi bir kopma yaşamadan arama ve mesajlaşma hizmeti sağlayabiliyor. Güçlü yönlerinin yanı sıra hücresel bağlantı özelliğiyle de telefon kullanıcının yanında olmasa bile aileyle, arkadaşlarla, müziklerle, bildirimlerle, fotoğraflarla ve çok daha fazlasıyla bağlantıda kalma özgürlüğü yaşatıyor. Daha büyük ekranı, toza, suya ve çatlamaya karşı daha güçlü ön kristaliyle şimdiye kadarki en dayanıklı Apple Watch olarak nitelendirilen Series 7, alüminyum kasa seçeneğinde 5 renk ile sunuluyor.

Apple Watch Series 7 Cellular, aynı zamanda EKG ve Kanda Oksijen Düzeyi ölçümü gibi en gelişmiş sağlık özelliklerini de bulunduruyor. Apple Watch SE GPS + Cellular da, bağlı kalmaya, aktif olmaya, sağlıklı ve güvende hissetmeye yardımcı olan güçlü özellikleriyle tüm hareketleri takip etmeyi ve favori antrenmanları ölçmeyi sağlayan gelişmiş sensörlere sahip.

Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE’nin Cellular modellerinin ön satışı 17 Haziran’da, başladı. Satışa çıkışı ise 24 Haziran’da gerçekleşecek.

Apple Watch Cellular modellerinin fiyatları

41 mm Watch Series 7 GPS için 8.399 TL, GPS + Cellular modeli için ise 13.399 TL fiyat veriliyor. 45 mm Watch Series 7’nin GPS versiyonunun fiyatı 8.999 TL iken, GPS + Cellular modelinin fiyatı ise 13.899 TL.

40 mm Watch SE GPS modeli 5.849 TL, GPS + Cellular modeli ise 9.299 TL fiyata sahip. 44 mm kasalı seçeneklere baktığımızda, GPS modeli 6.449 TL’ye, GPS + Cellular sürümü ise 9.799 TL’ye satılıyor.

İLGİLİ HABERLER