Teknoloji

Apple Watch 3 yeni iPhone modelleriyle birlikte tanıtılacak

apple watch series 2
apple watch 3
Apple Watch 2

Apple’ın eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu etkinlikte yeni iPhone’lar dışında ürünlerin de tanıtılması bekleniyor. Apple Watch 3, “beklenen ürünler” kategorisinde akıllara gelen ilk isimlerden biri oluyor.

Cupertino merkezli şirketten bu doğrultuda bir işaret gelmese de, teknoloji dünyasındaki pek çok kişinin beklentisi bu yöndeydi. CNBC’de yer alan bir haber de, bu ihtimali biraz daha kuvvetlendiriyor.

Yeni Apple Watch’un muhtemel özelliklerine dair haberler de bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu haberlerden ilki, yeni Apple Watch’un bağımsız bir cihaz olacağını işaret ediyor. Bu sayede iPhone sahibi olmadan da Apple Watch kullanabilmek mümkün olacak.

Yeni Apple Watch’un iki farklı versiyonunun bulunacağı ve bu versiyonlardan birinde yerleşik SIM kart desteğinin olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Böylelikle akıllı saatin sahipleri, saat üzerinden telefon görüşmesi gerçekleştirmenin yanı sıra çevrim içi olarak müzik dinleyebilecek.

Apple Watch 3 Intel modem taşıyacak

Hücresel bağlantının varlığı, akıllı saatin piliyle ilgili yeni soruları beraberinde getiriyor. Apple’ın hücresel bağlantı nedeniyle pilin daha hızlı tükenmesi ihtimaline karşı nasıl bir yaklaşım sergileyeceği merak ediliyor. Apple Watch 3’ün Intel tarafından üretilen bir modem taşıyacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER