Manşetler

Apple Watch 26 Haziranda yedi ülkede daha satışa sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-uc-model-090315

Apple duyurusunu geçtiğimiz eylül ayında yaptığı ilk akıllı saati Apple Watch’u, nisan ayı itibarıyla Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD’nin oluşturduğu ilk ülke grubunda satışa sunmuştu. Cupertino merkezli şirket, Apple Watch’un 26 Haziran itibarıyla yedi ülkede piyasaya sürüleceğini açıkladı. İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan ikinci dalgada Apple Watch’a kavuşan ülkeler olacak.

Apple Watch’un gördüğü ilginin kendilerini her açıdan memnun ettiğini söyleyen Apple’ın operasyonlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jeff Williams, akıllı saate yönelik siparişleri karşılama konusunda da büyük ilerleme kaydettiklerini belirtti ve müşterilerine sabırlarından dolayı teşekkür etti. Uzay Siyahı Baklalı Model Bilezikli Uzay Siyahı Paslanmaz Çelik 42 mm Apple Watch dışında, mayıs ayı içinde siparişi verilen tüm modellerin teslimatını haziran ayında tamamlayacaklarını söyleyen Williams, haziran içinde Apple Watch’un Apple mağazalarında satışının başlayacağını da sözlerine ekledi.

Apple Watch’u İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan’da şirketin çevrim içi mağazası, Apple Store’lar ve bazı yetkili satıcılarda bulmak mümkün olacak. Apple’ın akıllı saati Milano’da 10 Corso Como, Seul’de BOONTHESHOP Cheongdam ve Singapur’da Malmaison by The Hour Glass gibi mağazalarda da özel modelleriyle boy gösterecek. Apple Watch’un Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı henüz bilinmiyor, ancak ikinci dalganın pas geçilmesinin ardından gözlerin bir sonraki dalgaya çevrileceği rahatlıkla söylenebilir.

 

 

İLGİLİ HABERLER