Manşetler

Apple Watch için yeni kayışlar mart ayında bekleniyor

Apple Watch 2

Apple, Apple Watch 2 yerine öncelikle orijinal Apple Watch 2 için yeni kayış seçenekleri hazırlıyor ve bunları mart ayında çıkarmaya hazırlanıyor. Apple bu ayın başlarında ağ desenli Milanese Loop çelik kayışın siyah renkli versiyonunu kazara sızdırmıştı, bu kayışa ait görüntüler ve mağaza girişi daha sonra kaldırılmıştı.

Bu, Apple’ın yeni kayış seçenekleri üzerinde çalıştığına bir işaretti, ancak sızan bu yeni çalışmalardan sadece bir tanesiydi. 9to5Mac sitesinin haberine göre, Apple mart ayında düzenlenmesi beklenen etkinlikte hem yeni tasarımları hem de watchOS 2.2’yi, Apple Watch cihazlarına birtakım yeni Haritalar özellikleri ve bir iPhone ile birden fazla Apple Watch’un eşleştirilmesini imkanını getirecek yazılım güncellemesini de tanıtacak.

Apple Watch 2 ne zaman tanıtılacak?

Yeni nesil Apple Watch 2 ise muhtemelen eylül ayında tanıtılak. Sonbaharda yeni Apple Watch’un çıkması mantıklı görünüyor, böylelikle ilk modelin tanıtılmasının üstünden tam tamına iki yıl geçmiş olacak. Ayrıca Apple Watch’un yeni donanım çıkış döngüsü yardımcı olduğu iPhone ile eşzamanlı hâle gelecek.

9to5Mac sitesi eğer iPad Air 3 gibi üçüncü bir ürün olmazsa, Apple’ın mart ayında etkinlik düzenlemeyebileceğini de söylüyor. Böyle olursa, Apple iPhone 5SE ve yeni Apple Watch kayış tasarımlarını sadece web sitesi üzerinden duyurmakla yetinebilir.

Video: Apple Watch İncelemesi

İLGİLİ HABERLER