Teknoloji

Apple Vision Pro satışları için yeni tahmin geldi

apple vision pro

Apple Vision Pro için ABD’de ön sipariş süreci 19 Ocak’ta başlamıştı. Analist Ming-Chi Kuo, ilk üç günde karma gerçeklik başlığı için 160 ila 180 bin sipariş almış olabileceğini belirtmişti. Benzer bir tahmin başka bir kaynak tarafından da yapıldı.

MacRumors sitesinin konuştuğu bir kaynak, şirketin 10 gün içinde 200 bin civarında Vision Pro başlık sattığını iddia etti. Kuo’nun öngörüsü ön sipariş sürecinin başlamasından üç gün sonra gelmişti. O dönemde satışların yavaşlayabileceği de belirtilmişti.

Vision Pro, 2 Şubat itibarıyla kullanıcılarıyla buluşmaya başlayacak. Karma gerçeklik başlığının ilk incelemeleri de şu sıralarda yayınlanıyor. Bu incelemelerin insanları Vision Pro’yu satın alma konusunda ikna edip etmeyeceğini görmek için de beklemek gerekiyor.

Apple Vision Pro, iPhone veya Mac seviyesinde satışlara ulaşmayacak

3500 dolarlık fiyat etiketiyle şirketlere ve teknoloji meraklılarına yönelik bir ürün olan Vision Pro’nun satışlarıyla iPhone veya Mac’i gölgede bırakması muhtemel görünmüyor. Ancak Apple’ın uzun süredir ilk kez yeni bir ürün kategorisine girmesi nedeniyle karma gerçeklik başlığının biraz daha konuşulması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER