Teknoloji

Apple geliştiricilerin Vision Pro’ya ilgisinden memnun

youtube apple vision pro

Apple Vision Pro karma gerçeklik başlığının duyurusunu haziran ayında yapmıştı. Öncelikle uygulama ekosistemini oluşturmak için başlığı geliştiricilerle buluşturan Apple’ın düzenlediği atölyelerin ilgi görmediği ve kontenjanların doldurulamadığı iddia edilmişti. Ancak Digital Trends sitesi tarafından yayınlanan bir haber, farklı bir durumu işaret ediyor.

Digital Trends’e konuşan Vision Pro’dan sorumlu pazarlama yöneticisi Steve Sinclair, yazılım geliştirme kitinin (SDK) indirme sayılarının şirketin beklentisinin üstünde olduğunu belirtti. Şirket, atölyelerin boş kalmasının nedenini ise seçilen yere bağlıyor.

Atölyelere katılım için geliştiricilerin Apple’ın genel merkezinin bulunduğu Cupertino’ya gelmesi gerekiyordu. Sinclair, şirket olarak Cupertino’daki atölyelere gösterilen ilgiden de memnun olduklarını dile getirdi.

Apple Vision Pro’ya büyük yatırım yapıyor

Apple Vision Pro’yu teknoloji dünyasının “sıradaki büyük şey”i olarak tanımlıyor ve buna bağlı olarak büyük yatırım yapıyor. Uygulama geliştirme süreci de şirketin büyük yatırım planında önemli bir yer tutuyor. Vision Pro’nun 2024’ün başlarında satışa sunulması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER