Teknoloji

Apple uzay grisi klavye, fare ve trackpad satmaya başladı

apple uzay grisiApple bundan birkaç ay önce tasarım ve prodüksiyon profesyonellerini hedefleyen iMac Pro’yu satışa sunmuştu. Yeni iMac Pro, yüksek fiyatının yanı sıra uzay grisi rengindeki aksesuarlarıyla da dikkat çekmişti. Apple uzay grisi aksesuar açılımını iMac Pro’nun ötesine taşıma kararı aldı.

Cupertino merkezli şirket, çevrimiçi mağazasında Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad aksesuarlarının uzay grisi versiyonlarını satmaya başladı. Uzay grisi rengindeki aksesuarlar şu an için Apple’ın Türkiye’deki çevrimiçi mağazasında bulunmuyor.

Apple, beyaz klavye ve trackpad’ini ABD’de 129 dolar karşılığında satıyor. Bu aksesuarların uzay grisi versiyonlarına sahip olmak içinse 149 dolar ödemek gerekiyor. Beyaz farenin 79 dolar olan satış fiyatı ise uzay grisi renkle 99 dolara çıkıyor. Şirketin uzay grisi aksesuarlarının  sevkiyatına bu hafta içinde başlaması planlanıyor. Uzay grisi aksesuar seçeneklerinin yakında daha fazla ülkede kullanılması öngörülüyor.

Apple uzay grisi aksesuar seçeneklerini sunarak renk uyumuna önem veren kullanıcılarını üçüncü taraf üreticilere gitme zorunluluğundan kurtarmış oluyor.

İLGİLİ HABERLER