Fırsatlar

Apple ürünleri için MediaMarkt’ta özel “Apple günleri”

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt Türkiye, 2021 yılının ilk Apple Günlerini başlattı. CLUB üyelerine özel olarak mediamarkt.com.tr‘de geçerli olan “Apple Günleri” kapsamında MediaMarkt, 4 Şubat tarihine kadar seçili MacBook’larda yüzde 10’a, iPad’lerde yüzde 8’e, iPhone’larda yüzde 5’e, Apple Watch’larda yüzde 10’a ve Apple markalı aksesuarlarda yüzde 25’e varan indirimler uyguluyor.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yılın neredeyse tamamında teknoloji severlere birçok kategoride özel indirimler sunarken gerçekleştirdiği Apple Günleri ile de Apple markalı birçok üründe indirim uyguluyor. MediaMarkt Türkiye’nin 4 Şubat tarihine kadar sürdüreceği “Apple Günleri” ile mediamarkt.com.tr’den alışveriş yapan MediaMarkt CLUB üyelerine seçili Apple markalı ürünlerde indirimler sağlanacak.

Apple Günleri kapsamında MediaMarkt’ta iPhone’lardan iPad’lere, Air ve Pro modelleri dahil olmak üzere Macbook’lardan Apple Watch’lara, kulaklıklara ve çeşitli aksesuarlara kadar birçok üründe indirim gerçekleştirilirken seçili MacBook’lar yüzde 10’a, iPad’ler yüzde 8’e, iPhone’lar yüzde 5’e, Apple Watch’la yüzde 10’a ve Apple markalı aksesuarlar ise yüzde 25’e varan indirimlerle satılıyor.

Kampanyada indirime giren ürünler arasında aşağıdaki akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, kulaklık ve diğer aksesuarlar bulunuyor:

İLGİLİ HABERLER