Teknoloji

Apple urBeats3 serisine iPhone XR ile uyumlu yeni renkler ekledi

apple urbeats3

Apple‘ın yeni iPhone modellerinden iPhone XR, birlikte tanıtıldığı iPhone Xs ve iPhone Xs Max‘e kıyasla daha geniş bir renk paletine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Cupertino merkezli şirket, başka bir ürün serisinin renk paletini de yeni telefonuna uygun hâle getirdi. Apple urBeats3 kulaklık serisine üç yeni renk seçeneği ekledi.

urBeats3 serisinin yeni üyeleri Lightning konvektörü taşıyor. Bu da mercan, sarı ve mavi kulaklıkların sadece iPhone’lar ile kullanılabileceği anlamına geliyor. Lightning konvektörü 3.5 mm. kulaklık jakına uyumlu hâle getirecek bir adaptör de bulunmadığı için ürünlerin etki alanı sadece iPhone ile sınırlı kalıyor.

Apple urBeats3 ailesinin yeni renk seçeneklerinde de basit gürültü önleme özelliklerine, uzaktan kumandaya ve mikrofona yer veriyor. Uzaktan kumanda, Apple’ın telefon kutularına yerleştirdiği kulaklıklardakine benzer yapıda işliyor. Kulaklıkların kulağa daha iyi oturmasına için kullanıcılara kulaklık kutusunda farklı kulaklık ucu seçenekleri de sunuluyor.

Apple urBeats3 kulaklığı Türkiye’de 599 TL karşılığında satıyor. Yeni renk seçenekleri hâli hazırda stoklarda bulunmuyor. Siyah ve ipeksi gümüş renk seçenekleri için ise 2-4 haftalık bir teslimat süresi veriliyor.

İLGİLİ HABERLER