Manşetler

Apple ufak hataları gideren iOS 4.3.1 yazılımını yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS 4.3 yayınlanalı sadece iki hafta olmuştu ki, Apple yeni bir yazılım güncellemesiyle çıkageldi. Geride kalan akşam saatlerinde yayınlanan iOS 4.3.1 güncellemesiyle birlikte ufak hataların giderilmesi ve bazı performans iyileştirmeleri amaçlanıyor.

Güncellemeyle birlikte Apple Dijital Ses/Video Adaptörünün kullanıldığı bazı TV’lerde yaşanan görüntü titreşim probleminin çözüldüğü belirtiliyor. Ayrıca dördüncü nesil iPod touch’larda rapor edilen grafik sorunlarının da bu güncellemeyle giderildiğine dikkat çekiliyor. Bunun yanında çeşitli kurumsal web servislerinin kimlik doğrulama işlemi sırasında çıkan problemler ve bazı hücresel ağlara bağlanmada ve servis aktivasyonu sırasında meydana gelen sorunlar da çözüme kavuşmuş oluyor.

Bu haftanın başında çıkan dedikodular önümüzdeki iki hafta içinde çıkacak iOS 4.3.1 güncellemesinin batarya ömrüyle ilgili problemleri de çözeceği dile getiriliyordu. Ancak sürüm notlarında böyle bir probleme atıfta bulunulmadı. iOS 4.3.1 güncellemesi GSM iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, iPad, üçüncü ve dördüncü nesil iPod touch’lar için geçerli.

iOS 4.3.1 güncellemesiyle ilgili ayrıntıları ve doğrudan indirme bağlantılarını kardeş blogumuz iPhone Türkiye‘de bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER