Manşetler

Apple Twitter’da teknik destek hesabı açtı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple twitter

Türkiye’de iki tane Apple mağazası var ve bu mağazaların Genius Bar görevlilerinden randevu almak pek kolay olmuyor. Eğer bu iki mağazaya yolunuz düştüyse, mağazanın bir kenarında uzun bir kuyruk dikkatinizi çekecektir. Bunlar genellikle randevusu olmadan gelen ve Geniuslar’dan destek almak için bekleyen Apple kullanıcıları oluyor.

Aslında Apple ürün sahiplerinin teknik destek almaları için elinde birçok farklı kanal bulunuyor. iPhone, iPad veya Mac’inizde herhangi bir sorun varsa, yetkili Apple servislerine gidebilir, Apple’ın destek forumlarında cevap arayabilir veya doğrudan Apple’ın teknik destek hattını arayarak sorununuzu aktarabilirsiniz. Şirket şimdi bu destek kanalları arasına Apple Twitter’ı da ekledi.

Apple, Twitter üzerinde @AppleSupport rumuzlu bir destek hesabı açtı. Bu hesap üzerinden kullanıcılardan gelen sorulara cevap verilecek. Bunun yanı sıra hesaptan ipucu niteliğinde çeşitli paylaşımlarda da bulunulacak gibi görünüyor.

Apple Twitter destek hesaplarını yerel ölçeğe yayar mı?

Apple’ın Twitter’da şimdilik küresel çapta başlattığı bu destek hamlesini yerel ölçeğe indirip indirmeyeceğini zamanla göreceğiz. Twitter’da Apple Türkiye’nin de özel bir destek hesabını görsek fena olmaz, değil mi?

İLGİLİ HABERLER