Manşetler

Apple Twitter hesabı olduğunu hatırladı, onu büyük duyurulara hazırladı

apple twitter
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
apple twitter
Apple Twitter hesabı beş yıl aradan sonra gerçek anlamda bir Apple hesabı hâline dönüştü

Apple’ın Twitter’da farklı servisleri için açtığı çeşitli hesaplar bulunuyor, ancak @apple kullanıcı adlı hesap Eylül 2011’de kaydedildiğinden bu yana atıl durumdaydı. Bu hesabın Apple’a ait olmasına rağmen, ne bir profil resmi atanmış ne de bir tweet atılmıştı. Yaklaşık beş yıl sonra Apple bu hesabı hatırladı ve üstünde kendisine ait olduğunu açık şekilde ortaya koyacak bazı değişiklikler yaptı.

Artık Twitter’daki @Apple hesabının beyaz arka plana siyah renkli Apple logosunun işlendiği bir profil resmi ve 7 Eylül etkinliği için hazırlanan davetiyeleri süsleyen görselin oluşturduğu kapak fotoğrafı var. Buna rağmen Apple henüz bu hesap üzerinden bir tweet atmış değil.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Apple’ın Twitter üzerinde çeşitli hesapları bulunuyor.  Müşteri Hizmetleri, iTunes, App Store, iBooks ve Apple Music için açılmış Twitter hesapları uzun zamandır faaliyette bulunuyor.

Söz konusu hesap Eylül 2011’de kaydedilmiş, ancak bu zamana kadar üstünde herhangi bir harekette bulunulmamış. Apple’ın bu hesabın ilk sahibi olduğu net değil, ancak muhtemelen bu hesap şirket kontrolü ele almadan önce bir başka kişiye aitti ve en sonunda Cupertino şirketinin eline geçmiş oldu.

Apple Twitter hesabı ilginç bir zamanda yeniden düzenlendi

Apple’ın resmi hesabıyla Twitter’a gelişinin zamanı da oldukça ilginç oldu. Şirket 7 Eylülde bir etkinlik düzenleyecek ve burada başta iPhone 7 olmak üzere yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Bu hesap muhtemelen yeni ürünlerin tanıtımının yapıldığı ortamlardan bir tanesi olacak.

@Apple hesabının takipçisi sayısı dakikalar geçtikçe bile önemli artış gösteriyor. Yaklaşık 45 dakika içinde takipçi sayısı 6 bin civarında artış gösterdi.

İLGİLİ HABERLER