EğlenceManşetler

Apple TV’de oyunun ipuçları iOS 4.3 beta kodlarında gizli – Video

Apple TV’de kullanılacak olan Apple iOS 4.3 beta yazılımında bir ihtimalin ipuçları yatıyor: Apple TV’de, cihazı jailbreak etmeye gerek duymadan, oyun oynayabilmek.

Engadget’a konuşan bir kaynak iOS 4.3 beta 3 kodları içinde “ATVGames” ve “ATVThunder” atıflarını ve “com.apple.appletv.play.live.thunder” ve  “.play.archive.thunder.” dizilerini gördüğünü dile getirdi. Bunlar çoğu kişi için ilginç gelen şeyler olmayabilir, ancak kaynakların bulduğu bu ipuçları Apple TV’de oyun oynamak için gerekli olan adımların kapısını açabilir.

Apple böyle bir hamle atacak olursa, bunun üstüne bir de uygulama mağazasını her türlü ekran ve çözünürlük için uygun hâle getirirse, bu küçük TV kutusunun satışlarını büyük oranda arttırabilir. Bu arada internette dolaşan ve “Apple TV 2 Uzaktan Dokunma Davranışları” başlığını taşıyan bir videoda Alex Hisrbrunner adlı bir şahıs Harmony uzaktan kumandayı kullanarak iOS’te ikonları sıralamak için kullanılan komut gibi gizlenmiş olan Apple TV komutlarını giriyor. Şimdiye kadar iPad, iPod touch ve iPhone gibi iOS cihazlarıyla sınırlı olan bu özelliğin tüm Apple ürünlerine girişi için kapı açılacak.

Video: Apple TV 2 Uzaktan Dokunma Davranışları

İlgili – Engadget

[Görsel – Engadget]

İLGİLİ HABERLER