EğlenceManşetler

Apple TV Bilkom güvencesiyle ve 294 TL peşin fiyatıyla Türkiye’de satışa çıkıyor

Geçtiğimiz ay iTunes Store film mağazasının Türkiye’ye açılmasının ardından Apple’ın oturma odası eğlence cihazı Apple TV’nin de ülkemizde her an satışa çıkabileceğini dile getirmiştik. Beklentimiz nihayet gerçeğe dönüştü; Bilkom Apple TV’nin Türkiye pazarında satışa sunulduğunu açıkladı. Apple’ın bu set üstü kutusu sayesinde iTunes Store’dan satın alacağınız veya kiralayacağınız filmleri izleyebilir, AirPlay özelliğini kullanarak iPhone, iPad, iPod touch veya Mac bilgisayardan Apple TV bağlı TV veya ev eğlence sistemine müzik veya video yayını yapabilirsiniz.

Apple TV 1080p’ye kadar çözünürlük desteği sunuyor. Bu da çoğu içeriği Full HD kalitesinde izleyebileceğiniz anlamına geliyor. Bu arada Apple TV’lerde yer alan YouTube uygulaması sayesinde internetin popüler video paylaşım sitesindeki videoları da Apple TV’ye bağlı HD TV üzerinden izleyebilirsiniz. Öte yandan Apple TV’yi sahip olduğunuz iCloud hesabı altına ekleyebilir; Fotoğraf Yayını altında tutulan fotoğraflara Apple TV üzerinden bakabilirsiniz. Bu arada iTunes Match servisinden yararlanıyorsanız, Apple TV üzerinden buluttaki müzik kütüphanenize erişebilir ve şarkılarınızı internet üzerinden dinleyebilirsiniz.

Apple TV Türkiye’de KDV dahil 294 TL’lik peşin satış fiyatıyla Apple satış noktalarında ve zincir teknoloji mağazalarında olacak. Arzu edenler bu ürüne 12 ay taksitle KDV dahil 313 TL’den satılacak. Cihazla ilgili merak ettikleriniz için geçtiğimiz yıl hazırladığımız detaylı Apple TV inceleme yazısına göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER