EğlenceManşetler

Apple TV sahipleri bu akşamki Apple etkinliğini canlı izleyebilecek (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple hayranları tarafından uzun süredir beklenen tarihlerden biri daha gelip çatarken, Apple TV sahipleri bu etkinliği canlı olarak izleme şansına sahip olacaklar. Apple’ın bu akşam düzenlenecek etkinlikte uzun süredir beklenen iPad mini’yi de tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gün itibariyle Apple TV kullanıcı arayüzünde beliren ”Apple Etkinlikleri” ikonu seçildiği zaman açılan yeni arayüzde ”Apple Özel Etkinlik-Canlı” adını taşıyan başka bir ikon görülüyor. Ekranda kullanıcılara 23 Ekim akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak etkinlik için ekran başına geçmeleri tavsiye ediliyor. Bu yayının Türkiye’den izlenip izlenemeyeceğini şimdilik bilinmiyor. Ancak, Teknoblog’dan da takip edebileceğiniz canlı anlatım sırasında bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Apple’ın bu etkinliği Apple.com üzerinden yayınlayıp yayınlamayacağına ilişkin olarak ise şimdilik bir bilgi yok. Etkinliğin başlama saati yaklaştıkça bu konuda da daha net bilgilerin gelmesi bekleniyor.

Apple TV ülkemizde resmi olarak satılmasa da, hatırı sayılır bir kitle cihazı yurt dışından temin etmiş veya paralel ithalat yoluyla satın almış durumda. Bu da etkinliğe ait yayının Türkiye’den de izlenebilmesi durumunda pek çok kişiye ulaşacağı anlamını taşıyor.

Güncelleme: iPhoneTurkey.biz’in Twitter hesabından paylaştığına göre, Apple’ın yapacağı canlı yayın Türkiye’deki Apple TV’ler üzerinden de takip edilebilecek.

İlgili >> SlashGear

İLGİLİ HABERLER