Eğlence

Apple TV Plus yeni yılı iddialı şekilde karşılamak için hazırlanıyor

Apple TV+'ta öncelik içerik kalitesinde olacak

Apple TV Plus yayın hayatına kasım ayında başlayacak. Platformun Netflix ve diğer rakipleriyle güçlü şekilde rekabet edebilmesi için özel dönemlerde özel içerikler sunabilmesi büyük önem taşıyor. Apple bu doğrultuda önündeki ilk büyük sınav olan yılbaşı dönemine de iddialı hazırlanıyor gibi görünüyor.

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre; Apple, Charles Dickens’ın ünlü eseri Bir Noel Şarkısı’nın müzikal bir yorumunu izleyicilerinin karşısına çıkarmayı planlıyor. Bu özel yapımın başrollerini ise Ryan Reynolds ve Will Ferrell’in paylaşacağı belirtiliyor.

Yine Will Ferrell’in başrolünü üstlendiği Babalar Savaşıyor serisinin ekibi tarafından çekilecek filmin sinema değerleri açısından bir başyapıt olması pek muhtemel görünmüyor. Yine de, gelen bilgiler Apple’ın yapım sürecinde oldukça iddialı hareket ettiği yönünde.

Apple TV Plus katalogunu farklı işlerle genişletmeye çalışıyor

Filmin yayın tarihi henüz bilinmiyor. Ancak tüm işlerin tamamlanmaması durumunda filmin önümüzdeki yılbaşı döneminde gösterilmemesinin de ihtimaller arasında olduğu belirtiliyor.

Apple TV Plus’ın katalogunu farklı dizi ve filmlerle genişletmeye devam etse de, şirketin dramalar ve çocuk programlarının dışındaki alanlarda hâlâ ciddi çalışmalar yapması gerekiyor. Farklı beğenilere seslenmesi gereken Apple’ın bu konuda atacağı adımlar merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER