Eğlence

Apple TV Plus yeni dizilerinin yayın tarihlerini açıkladı

Apple TV+'ta öncelik içerik kalitesinde olacak

Apple, ABD Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu kapsamında önemli duyurular gerçekleştirdi. Cupertino merkezli şirket, çevrimiçi video içerik platformu Apple TV Plus için hazırlanan bazı yeni içeriklerin yayın tarihlerini açıkladı.

Apple TV Plus’ın önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşacak yeni içeriklerinden ilki, Home Before Dark adını taşıyor. Dizinin hikayesinin temelinde ise gerçek bir olay bulunuyor. Home Before Dark’ta 11 yaşındaki Hilde Lysiak’ın babasının bile gizlemeye çalıştığı bir cinayeti ortaya çıkarma çabası anlatılacak.

Dizide Hilde’yi Brooklynn Prince canlandırıyor. Jim Sturgess ve Abby Miller gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Jon M. Chu oturuyor. Apple’dan yapılan açıklamada dizinin ikinci sezonunun da şimdiden onaylandığı belirtildi. Home Before Dark’ın ilk üç bölümü 3 Nisan’da Apple TV Plus’ta izleyicilerle buluşacak. Diğer bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak.

Home Before Dark

Steven Spielberg’in İnanılmaz Öyküler dizisinin Apple TV Plus için yeniden çekileceği uzun süre açıklanmıştı. Dizinin izleyicilerle buluşacağı tarih de sonunda belli oldu. İnanılmaz Öyküler, 6 Mart’ta beş bölümüyle birden izleyicilerin karşısına çıkacak.

İnanılmaz Öyküler

İnanılmaz Öyküler’in Apple TV Plus’ın kasım ayındaki açılışıyla birlikte yayınlanması planlansa da, yapım sürecinde yaşanan problemler nedeniyle Apple’ın plan değişikliğine gittiği belirtilmişti. Geçtiğimiz sonbaharda hayata gözlerini yuman oyuncu Robert Forster’in son performansını da İnanılmaz Öyküler’de izlemek mümkün olacak.

Apple, ilk İngiliz yapımı dizisi olan Trying’in yayın tarihini de duyurdu. Trying, 1 Mayıs’ta Apple TV Plus’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir komedi dizisi olan Trying’in her bölümü yaklaşık yarım saat uzunluğunda olacak. Aşk, ilişkiler ve büyümek gibi konuların işleneceği dizinin başrollerini Imelda Staunton, Rafe Spall ve Esther Smith üstleniyor.

Apple’ın duyurusunu daha önce yaptığı Home isimli belgesel de 17 Nisan’da yayınlanacak.

Defending Jacob 24 Nisan’da Apple TV Plus aboneleriyle buluşacak

Yıldız isimlerle çalışmak, Apple’ın stratejisinde önemli bir yere sahip. Bu strateji çerçevesinde şirketin anlaştığı yıldız isimlerden birisi de Chris Evans. Evans’ın başrolünü üstlendiği Defending Jacob isimli mini dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Defending Jacob

Defending Jacob, 24 Nisan’da ilk üç bölümüyle Apple TV Plus abonelerinin karşısına çıkacak. Dizinin diğer bölümleri ise haftalık olarak yayınlanacak. Aynı adı taşıyan romandan uyarlanan dizide, genç oğlu cinayetle suçlanan bir babanın yaşadıkları anlatılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER