Eğlence

Colin Farrell “Sugar” dizisiyle Apple TV Plus izleyicilerinin karşısına çıkacak

apple tv plus sugar

Apple TV Plus Sugar isimli yeni dizisinin çekimleri için hazırlıklara başladı. Diziye olan ilgisini proje aşamasındayken gösteren Cupertino merkezli şirket, dizi için Netflix’le girdiği kapışmadan galip çıkmıştı.

Sugar’ın başrolünde karşımıza Colin Farrell çıkacak. Farrell dizinin baş yapımcıları arasında da yer alıyor. Diğer baş yapımcılar X-Men’den Simon Kinberg, Invasion’dan Audrey Chon ve The Guilty’den Scott Greenberg olacak. Dizinin baş yaratıcısı ise The Cell, I Am Legend ve Thor gibi projelerde de görev yapan Mark Protosevich.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise City of God ile Oscar’a aday olan Fernando Meirelles oturacak. Sugar’ın konusu henüz tam olarak bilinmese de, dizinin Los Angeles’ta geçen bir dedektiflik hikayesine modern bir yorum getireceği söyleniyor.

Apple TV Plus Sugar öncesinde Simon Kinberg’in sahibi olduğu Genre Films ile başka bir projede de çalışmıştı. Kinberg, Apple TV Plus’ın bilimkurgu dizisi Invasion’ın baş yapımcısıydı. Yukarıda belirttiğimiz gibi, Audrey Chon da Invasion’ı hazırlayan ekibin parçalarından biriydi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER