Eğlence

Apple TV Plus yeni dizisi Shrinking’in yayın tarihini açıkladı

apple tv plus shrinking
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple TV Plus Shrinking adını taşıyan komedi dizisinin duyurusunu bir süre önce yapmıştı. Platformun en popüler dizilerinden Ted Lasso’nun yaratıcılarından Bill Lawrence ve oyuncularından Brett Goldstein ile How I Met Your Mother’dan tanıdığımız Jason Segel’in imzasını taşıyan dizinin yayın tarihi de çok uzak değil.

Shrinking’de Jason Segel’in canlandırdığı Jimmy isimli bir terapistin hikayesi anlatılıyor. Yas danışmanlığındaki tecrübesiyle danışanlarına alışılagelenden biraz daha farklı davranmaya başlayan Jimmy’nin hassasiyeti giderek azalır.

Aklından geçen her şeyi herkese pek süslemeden veya gizlemeden söylemeye başlayan Jimmy’nin bu tavrı, kişisel hayatına da yansır. Shrinking “dürüstlüğün” bir süre sonra işleri sarsabileceğini anlatıyor.

Apple TV Plus Shrinking’i 27 Ocak’ta yayınlayacak

Shrinking’in yeni fragmanı, dizi hakkında pek fazla şey anlatmıyor. Ancak Apple tarafından verilen bilgiye göre, oyuncu kadrosunda Jessica Williams, Christa Miller, Lukita Maxwell ve Michael Urie’nin yanı sıra usta oyuncu Harrison Ford da yer alıyor.

Apple TV Plus Shrinking’i 27 Ocak’ta izleyicileriyle buluşturacak.

İLGİLİ HABERLER