Eğlence

Apple TV Plus kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı

gary oldman apple tv plus

Apple‘ın çevrimiçi video içerik platformu Apple TV Plus, yayın hayatına kasım ayının ilk gününde başlamıştı. Sinema dünyasının popüler isimleriyle oyuncu, yapımcı veya yönetmen olarak anlaşan Apple, bu politikayı izlemeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Cupertino merkezli şirketin platformu için kamera karşısına geçmeyi kabul eden son isim Gary Oldman oldu. Variety’de yer alan habere göre, İngiliz oyuncu Mick Herron‘un Slough House serisi kitaplarından uyarlanan casus dizisi Slow Horses‘ta başrolü üstlenecek.

Diziye adını, Herron’un seri için yazdığı ilk kitap veriyor. Dizide, sahada yaptıkları büyük hatalar yüzünden MI5’ın sıkıcı Slough House birimine gönderilen bir grup ajanın hikayesi anlatılacak. Oldman, bu grubun zeki ancak cimri lideri Jackson Lamb’i canlandıracak.

Apple TV Plus Gary Oldman’i dizi çekmeye ikna etti

Bu rol, Gary Oldman için önemli bir değişim anlamına geliyor. Köstebek, Harry Potter serisi, Kara Şövalye ve Çılgın Romantik gibi popüler filmlerde oynayan Oldman, dizi projelerinden şimdiye kadar uzak durmuştu.

Apple TV Plus, cazibesiyle Gary Oldman’in bu yaklaşımını değiştirmeyi sağlamış gibi görünüyor. Oldman ve Apple’ın işbirliğinden ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER