Eğlence

Apple TV Plus ilk ödülünü The Morning Show ile kazandı

apple tv plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple‘ın çevrimiçi video içerik platformu Apple TV Plus, kasım ayının ilk gününde yayın hayatına başlamıştı. Katalogunda iddialı yapımlar bulunan platform, kısa süre içinde ilk ödül adaylığını da bunlardan biri olan The Morning Show ile kazanmıştı.

The Morning Show’un oyuncularından Billy Crudup, dizide gösterdiği performansla Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne aday gösterilmişti. Peter Dinklage (Game of Thrones) ve Asante Blackk (This Is Us) gibi iddialı isimlerle yarışan Crudup, ödülün sahibi oldu.

Crudup, Apple TV Plus’a ilk önemli ödül adaylığını getirmişti. Apple kısa süre sonra Altın Küre ödüllerinde de üç dalda aday gösterilse de, töreni ödülsüz tamamlamıştı. Ancak Crudup’ın zaferi, Apple ve The Morning Show için ödül döneminin başladığı anlamına geliyor.

Apple TV Plus katalogu genişleyecek

The Morning Show’un başrol oyuncuları, önümüzdeki günlerde başka bir törende ödül için yarışacak. Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri, önümüzdeki pazarı pazartesiye bağlayan gece sahiplerini bulacak. The Morning Show’un oyuncularından Steve Carrell, “Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün adayları arasında yer alıyor. Jennifer Aniston ise “Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu” ödülü için yarışacak.

The Morning Show’a oldukça güvenen Apple, dizinin ikinci sezon için daha ilk sezon yayınlanmadan onay vermişti. Bir yandan da içerik portföyünü genişletmek için çalışan şirket, Apple TV Plus içerikleri hazırlaması için HBO’nun eski CEO’su Richard Pleper ile anlaşmaya varmıştı.

İLGİLİ HABERLER