Eğlence

Apple’dan Octavia Spencer’ın dizisi için “ilk bakış” videosu

truth be told apple tv plus

Octavia Spencer, Apple TV Plus kadrosuna katılan ilk “yıldız” oyunculardan birisiydi. Spencer’ın başrolünde olduğu “Truth Be Told” henüz yayınlanmasa da, Apple yayınladığı yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki videoyla diziye daha “derin” bir bakış atmayı sağlıyor.

Spencer, Truth Be Told’da araştırmacı gazeteci ve gerçek suçlarla ilgili bir podcast’in sunucusu olan Poppy Parnell karakterine hayat verecek. Bu noktada dizinin senaryosunun “Are You Sleeping?” (Uyuyor musun?) isimli bir romandan uyarlandığını hatırlatmakta da fayda var.

Spencer’ın canlandırdığı Poppy Parnell karakterinin mesleki yükselişinde, ikiz çocuk babası bir kişiyi öldüren genç bir çocuğun tutuklanmasına yardımcı olması önemli bir rol oynuyor. Yetişkinliği Aaron Paul tarafından canlandırılan fail, kendisine komplo kurulmuş olabileceğine dair işaretlerin ortaya çıkmasının ardından Parnell ile yüzleşmeye geliyor.

Truth Be Told 6 Aralık’ta Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak

Apple, Truth Be Told’u şu kelimelerle anlatıyor: “Truth Be Told, Amerika’nın gerçek suç podcast’lerine olan tutkusuna özel ve farklı bir açıdan bakıyor. Dizi, izleyicilere kamuoyunun gözü önünde yürütülen adalet arayışının tüm sonuçlarını değerlendirmesi gerektiğini hatırlatıyor.”

Apple’ın açıklaması, dizinin gerçek bir problemi merkeze aldığını düşündürürken; Spencer’ın canlandırdığı karakteri de “sadece gerçeği ortaya çıkarmak isteyen biri” olarak gösteriyor. Truth Be Told, 6 Aralık’ta Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER