Eğlence

Apple TV Plus için ücretsiz deneme süresi Şubat 2021’e kadar uzatıldı

apple tv+ plus 11 eylül breaking bad

Apple, içerik yayın servisi Apple TV Plus servisinin ücretsiz deneme süresini Şubat 2021’e kadar uzattı. Türkiye’de faaliyette olmayan bu servis 1 Kasım 2019’da yurt dışında birçok ülkede kullanıma sunulmuştu. Servis birkaç hafta sonra birinci yılını geride bırakmış olacak.

Apple TV Plus’ın çıkışının şerefine, yeni bir Apple ürünü alanlara bir yıllık ücretsiz deneme imkanı sunulmuştu. Apple şimdi bu ücretsiz deneme imkanını Ocak 2021’in sonuna kadar uzatmış oluyor. TechCrunch, yeni bir Apple cihazı satın almadan bir yıllık abonelik alanlar için de Şubat 2021’e kadar ücretsiz tanımlamanın yapılacağını belirtiyor.

Kasım 2020’den önce yeni bir abonelik başlatanlar da şubat ayına kadar ayda 4.99 dolarlık kredi kazanacak.

Bloomberg, Şubat 2020’de geçtiği bir haberde Apple TV Plus’ın 10 milyondan fazla abonesinin olduğunu, ancak bunların sadece yarısının servisi gerçek anlamda kullandığını belirtmişti. Bu abonelerinin ne kadarının para verdiği, ne kadarının ise ücretsiz denemenin bir parçası olarak kullandığı bilinmiyordu.

Her şeye rağmen Apple, sunduğu orijinal yapımlarla Apple TV Plus konusunda iddialı olduğunu gösteriyor. Şirket bir yıldan bu yana yıldız isimlerin yer aldığı dizi ve filmleri servise ekliyor. Bnlardan bir tanesi de son zamanlarda çıkan ve epey olumlu yorumlar alan Ted Lasso aldı. Hatta bu dizinin ikinci sezonu için de onay geldi. Aynı zamanda Dickinson‘ın ikinci sezonu da 8 Ocak 2021’de başlayacak.

Apple TV Plus Türkiye’de resmi olarak faaliyette bulunmadığı için buralarda fazla bilinirliği henüz yok. Ancak yurt dışından alınmış bir Apple hesabınız varsa ve son bir yıl içinde bir Apple cihazı satın aldıysanız, ücretsiz denemeyi bu hesabınıza bağlı olarak başlatabilir ve birçok yapımı Türkçe alt yazı seçeneğiyle izleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER