Eğlence

Apple TV Plus için iki yeni psikolog dizisi yolda

apple tv plus

Başrolünü Will Ferrell ve Paul Rudd’ın üstlendiği The Shrink Next Door isimli dizi, 12 Kasım’da Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak. Etik olmayan bir psikolog hikayesinin anlatılacağı bu dizi, Apple’ın psikolog temalı tek içeriği olmayacak.

Cupertino merkezli şirket, Shrinking isimli 10 bölümlük bir dizi için anlaşmaya vardığını da duyurdu. Dizinin başrolünde How I Met Your Mother’dan tanıdığımız Jason Segel izleyicilerin karşısına çıkacak. Segel burada hastalarına doğrudan düşündüğünü söyleyen bir terapisti canlandıracak.

Apple TV Plus’ın popüler yapımlarından Ted Lasso’nun yaratıcılarından Bill Lawrence ve dizinin oyuncularından Brett Goldstein da Segel ile birlikte dizinin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek.

Bunun Apple TV Plus için sıra dışı bir hamle olduğu söylenebilir. Servis son zamanlarda bazı başarılar yakalasa da, hâlâ çevrimiçi içerik pazarının yeni oyuncularından biri. Bir taraftan katalogunu genişleten şirket, bir taraftan da hangi içeriklerin ilgi çektiğini test ediyor. Bu dönemde iki psikolog hikayesini ekrana taşımak ilginç bir tercihe benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER