Eğlence

Apple TV Plus için eski Hulu ve Quibi yöneticisini transfer etti

Apple TV+'ta öncelik içerik kalitesinde olacak
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, çevrimiçi video içerik servisi TV Plus ile sunduğu içeriklerin sayısını artırmanın yanı sıra TV Plus’ı diğer servisleriyle ortak bir paket içinde sunmak için de çalışıyor. Şirketin konuyla ilgili kapsamlı bir duyuruyu iPhone 12 serisinin tanıtım etkinliğinde yapması bekleniyor.

The Telegraph sitesinde yer alan habere göre, Cupertino merkezli şirket bu planlarıyla ilgili olarak yeni bir transfer gerçekleştirdi. Daha önce Hulu ve Quibi’de büyük ölçekli dağıtım anlaşmalardan sorumlu olan Tim Connolly, Apple’ın video biriminde göreve başladı.

Connolly, Hulu’dayken servisin Spotify’la ortak bir paket içinde sunulmasına yönelik görüşmeleri yürütmüştü. Hulu’da canlı TV anlaşmalarından da sorumlu olan Connolly, Quibi’de ise reklam ve ortaklıklardan sorumluydu.

Connolly’nin Apple’daki görevi tam olarak bilinmese de, Apple TV Plus’taki özel anlaşmalardan ve ortaklıklardan sorumlu olması muhtemel görünüyor. Kısa süre önce ABD için indirimli bir Showtime ve CBS abonelik paketi sunan Apple’ın TV Plus’a canlı TV kanallarını dahil etmeyi istediği de biliniyor.

Apple TV Plus için bu tarz yetenek transferleri yapma konusunda oldukça aktif davranıyor. Şirket daha önce de TV Plus’ın spor içerikleri için Amazon Prime’ın tecrübeli isimlerinden James DeLorenzo’yu transfer etmişti.

İLGİLİ HABERLER