Eğlence

Apple TV Plus bir dizisinin daha yeni sezonuna yayınlanmadan onay verdi

servant apple tv plus

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan‘ın Apple TV Plus için hazırladığı dizisi “Servant”, 28 Kasım itibarıyla izleyicilerle buluşacak. Ancak dizinin ikinci sezonu şimdiden onaylanmış durumda. Servant’ın ikinci sezon onayı aldığını, Jimmy Fallon’ın sunduğu “The Tonight Show” isimli programa katılan Shyamalan açıkladı.

Psikolojik gerilim türünde, yavaş yavaş demlenecek bir hikaye için uzun bir zamana ihtiyaç olduğu söylenebilir. Bu nedenle Apple’ın şimdiden Servant’ın ikinci sezonunu onaylamasına şaşırmamak gerekiyor. Yine de, bu güven oyunun Servant ekibi için önemli olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Apple daha önce de Dickinson, For All Mankind ve See’nin ikinci sezonlarını daha ilk bölümleri yayınlanmadan onaylamıştı. The Morning Show içinse en baştan iki sezonluk bir anlaşma yapılmıştı. Dolayısıyla Apple TV Plus’ın mevcut katalogunun geleceği en azından kısa vadede belirlenmiş gibi görünüyor.

Bu anlaşmalar Apple TV Plus için de önem taşıyor

Bu yenilemelere Apple’ın da ihtiyaç duyduğu söylenebilir. Cupertino merkezli şirket henüz tüm kozlarını sahaya sürmese de, Apple TV Plus’ın içerik katalogu en azından kısa vadede çok büyümeyeceğe benziyor.

Servant ve diğer programların devam etmesi, Apple TV Plus’ın abonelerini korumasına ve yeni içeriklerin de yardımıyla daha fazla abone kazanmasına yardımcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER