Eğlence

Foundation için yeni fragman geldi, yayın tarihi belli oldu

foundation apple tv plus

Apple kısa bir süre önce Isaac Asimov’un popüler kitap serisinden uyarlanan Foundation (Vakıf) dizisinin eylül ayında Apple TV Plus aboneleriyle buluşacağını açıklamıştı. Şirket şimdi de dizinin kesin yayın tarihini açıklarken, yeni bir fragman da yayınladı.

Apple dizi için ilk ve son paylaşımını geçtiğimiz yıl yapmıştı. Yeni fragman, Apple TV Plus için Game of Thrones veya The Witcher tarzı bir etki yaratabilecek bir yapımın izleyicileri beklediğini gösteriyor. Büyük paralar harcanan dizinin kadrosunda önemli isimler de bulunuyor.

Foundation’ın duyurusu 2018’de yapılmıştı. David S. Goyer’in “showrunner” (kreatif lideri) olduğu dizinin başrollerini Lee Pace ve Jared Harris üstleniyor. Apple, diziyi şu şekilde tanımlıyor: “Sürgündeki bir grubun insanlığı kurma ve Galaktik İmparatorluğun çöküşünün ardından medeniyeti yeniden kurma çabalarının anlatıldığı anıtsal bir yolculuk hikayesi.”

Foundation, 24 Eylül’de Apple TV Plus izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin 10 bölümünden ilk üçü bu tarihte yayınlanacak. Daha sonrasında her cuma günü yeni bölümler izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER