Eğlence

Apple TV Plus dizisi Mythic Quest için üçüncü ve dördüncü sezon onayı

mythic quest

Apple’ın cuma günü yaptığı duyuruya göre Mythic Quest, Apple TV Plus’ta üçüncü ve dördüncü sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısında olacak. Bu, şirketin orijinal yapımlarından birine bugüne kadarki en büyük güveninin bir göstergesi niteliğini taşıyor.

Dizide, aynı zamanda yapımcılarından biri de olan Rob McElhenney, popüler bir kurgusal video oyununun hırslı ve bencil yaratıcı yönetmeni Ian Grimm rolünde yer alıyor. Charlotte Nicdao ise, baş mühendis ve ortak yaratıcı yönetmen Poppy Li karakterini canlandırıyor. Bu ikilinin rekabeti, kavgaları ve oyunun gideceği yön konusundaki tartışmaları dizinin temel noktalarından birini oluşturuyor.

Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; oyunun geliştirme, yaratıcı ve test ekiplerinin üyeleri rollerinde Murray Abraham, Danny Pudi, Imani Hakim, Ashly Burch, Jessie Ennis ve David Hornsby yer alıyor.

Mythic Quest’in ilk sezonu, Şubat 2020’de Apple TV Plus’ta yayınlanmaya başlamıştı. Ancak Apple, daha dizinin yayını başlamadan ikinci sezonun siparişini vermişti. O zamandan beri, dizi Apple TV Plus’ın en büyük hitlerinden biri haline geldi. Cuma günkü duyuruyla, şimdiye kadar dördüncü sezon için sipariş verilen ilk Apple yapımı dizi oluyor.

Apple’ın duyurusu, Mythic Quest‘in üçüncü sezonu için kesin bir yayın tarihi içermiyor. Yalnızca “2022” içinde geleceği bilgisi paylaşılıyor. Ancak şirket yeni bölümlerin Ted Lasso‘nun üçüncü sezon bölümlerinden önce geleceği şeklinde dikkat çekici bir bilgiyi de paylaşmayı ihmal etmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER