Eğlence

Apple TV Plus dizisi Foundation için ikinci sezon duyurusu

apple tv plus foundation

Foundation (Vakıf) Türkiye’de henüz faaliyete geçmemiş olan Apple TV Plus’ın son zamanlarda en çok dikkat çeken yapımlarından bir tanesi. Eylül ayında ilk sezon bölümleri başlayan ve bugün dördüncü bölümü yayınlanacak olan dizinin ikinci sezonu için sevindirici bir haber geldi. Apple, perşembe günü dizinin ikinci sezon bölümlerinin geleceğini duyurdu.

Yenileme duyurusu, Game of Thrones‘un HBO için, Mandalorian‘ın Disney Plus için, The Witcher‘ın ise Netflix için sağladığı prestijin bir benzerinin bu yapım ile Apple TV Plus’a sağlandığına dair güvenin bir göstergesidir. Apple, ikinci sezon devamını şimdiden duyurarak bir nevi güven oyun veriyor. Bununla birlikte, perşembe günü yayınlanan ve Apple’ın diziyi “izleyiciler arasında hızla yankılandığını kanıtlayan” küresel bir hit “olarak nitelendirdiği basın bülteninin dışında, dizinin izlenme rakamları hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Baş yapımcı ve yapımcı David S. Goyer, Apple’ın basın açıklamasında, “İkinci sezonla birlikte izleyicilerimiz Hober Mallow, General Bel Riose ve tüm Outer Suns dahil olmak üzere Asimov’un silinmez karakterlerini ve dünyalarını daha fazla ziyaret edecekler.” dedi. İkinci sezonun en azından kısmen de olsa Asimov’un Vakıf‘ının ikinci yarısını ve devamı olan Vakıf ve İmparatorluk‘u kapsayacak.

Apple’ın duyurusu, sezon kadrosundan hangilerinin Foundation‘ın ikinci sezonunda da yer alacağını söylemiyor. Ancak Asimov’un yüzlerce yıllık kısa öykülerden oluşan romanlarının antoloji doğası göz önüne alındığında, ikinci sezonun diziye yeni yüzler getirmesi muhtemel görünüyor.

Foundation‘ın ilk sezonunun geri kalan bölümleri haftalık olarak cuma günleri Apple TV Plus’ta yayınlanıyor. Foundation‘ın ikinci sezonu için herhangi bir çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER