Eğlence

Apple TV Plus beyzbol maçlarıyla canlı yayınlara başlıyor

apple tv plus

Apple’ın 8 Mart etkinliğindeki önemli duyurularından birisi de şirketin çevrimiçi abonelik platformu Apple TV Plus ile ilgiliydi. Servisin aboneleri artık her hafta ABD Ulusal Beyzbol Ligi’nde (MLB) cuma akşamı yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek.

Apple CEO’su Tim Cook, normal sezon boyunca her cuma günü iki maçın Apple TV Plus’ta canlı olarak izlenebileceğini açıkladı. “Cuma Gecesi Beyzbolu” olarak adlandırılan yayınlar çerçevesinde maç önü ve maç sonu programları da izleyicilerle buluşacak.

Servisin ABD ve Kanada’daki aboneleri, bu yayınlara ek olarak 7 gün 24 saat boyunca MLB maçlarının özetlerine, maç analizlerine, haberlere ve maç tekrarlarına erişebilecek. Buna ek olarak, “MLB Big Inning” isimli canlı bir program da normal beyzbol sezon boyunca her akşam platformda canlı olarak yayınlanacak.

Apple TV Plus, beyzbol maçlarını ABD, Kanada, Avustralya, Brezilya, Japonya, Meksika, Porto Riko, Güney Kore ve İngiltere’de yayınlayacak.

Apple’ın servislerden sorumlu başkan yardımcısı Peter Stern, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tüm beyzbol hayranları gibi biz de yeni sezonu heyecanla bekliyoruz. Beyzbolun pek çok Apple müşterisinin kalbinde özel bir yeri var. Ve bu sadece ABD ile sınırlı değil. Apple TV Plus’ın muhteşem beyzbol anlarına ev sahipliği yapacak olmasından dolayı gururluyuz.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER