Eğlence

Apple TV için iOS 5.0.1 güncellemesi çıktı, iTunes için HD fragman desteği geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ülkemizde resmi olarak satışı yapılmayan, ancak yurtdışından kendi imkanlarıyla veya siparişle getirip kullananların olduğunu bildiğimiz Apple TV’nin ikinci ve üçüncü nesil modellerine özel yeni bir güncelleme çıktı. iOS 5.0.1 etiketini taşıyan bu güncellemeyle ilgili detayları Apple’ın destek sayfasında bulmak mümkün.

Güncellemeyle birlikte iTunes mağazası üzerinden TV programları ve filmlerin HD kalitesinde fragmanlarını izlemek mümkün kılınıyor. Bu yenilik bizi çok fazla ilgilendiriyor gibi görünmüyor. Bunun dışında AirPlay ve Ev Paylaşımı gibi çeşitli bileşenlerde görülen hatalara düzeltmeler yapılmış. Apple TV’sini daha önce jailbreak etmiş olanların bu güncellemeden uzak durmaları isteniyor. Apple TV sahipleri cihazlarını açtıklarında veya Ayarlar bölümüne gidip yazılım kontrolü yaptıklarında yeni yazılımın varlığını görecektir.

Apple’ın geçen mart ayında yeni iPad ile birlikte tanıttığı üçüncü nesil set üstü cihazıyla ilgili detayları Apple TV 1080p inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

İlgili – Apple Destek

İLGİLİ HABERLER