Teknoloji

Apple Türkiye online mağazada satılan bazı ürünlerin fiyatlarında artış

apple türkiye online mağaza fiyatları

Apple’ın 20 Nisan İlkbahar etkinliğinin başlamasından önce, daha önceki yeni ürün duyurularında olduğu gibi geçici bir süre için hizmet vermeyen Apple Türkiye online mağaza, etkinliğin bitiminden sonra yeniden açıldı. Yeni iMac, iPad Pro, AirTag ve Apple TV 4K için Türkiye fiyatlarının ortaya çıkmasının yanı sıra, satışta olan bazı mevcut ürünlerin de fiyatının arttığı görüldü.

LOG’un haberine göre, fiyatı artan ürünlerin başında en yeni nesil iPad Air geliyor. Daha önce 5799 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan iPad Air’ın yeni başlangıç fiyatı 6399 TL oldu. 256 GB kapasiteli versiyonunun fiyatı da 7199 TL’den 7999 TL’ye yükseldi.

10.2 inç ekranlı standart iPad fiyatında da artış var. Daha önce 3199 TL’ye satılan 32 GB kapasiteli Wi-Fi versiyonu şimdi 3499 TL’ye satılıyor. iPad mini fiyatında da zam yapıldı. Daha önce 3799 TL olan başlangıç fiyatı 4399 TL’ye çıktı.

Apple Türkiye online mağaza içinde fiyat artışı sınırlı kaldı

Apple’ın Spring Loaded ilkbahar etkinliğinde duyurusu gerçekleştirilen ürünler dikkate alındığında, eskilerinin yerine gelen yeni iMac, Apple TV 4K ve iPad Pro ürünleri için verilen yeni fiyatların yanında, satışta olan mevcut tabletlerinde de fiyat artışına gittiği görülüyor.

Apple her ne kadar salı akşamı mor renkli iPhone 12 ve iPhone 12 mini tanıtmış olsa da, iPhone 12 serisi veya satışta olan diğer iPhone’ların fiyatında bir değişiklik yapmadı. Bununla birlikte etkinlikte beklenen, ancak tanıtılmayan yeni nesil AirPods kulaklıkların selefi olarak nitelendirebileceğimiz mevcut AirPods ve AirPods Pro modellerinin fiyatlarında da bir değişiklik yapılmadı. Aynı durum Apple Watch fiyatları için de geçerli görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER