Eğlence

Apple Tom Hanks filmi Finch’in yayın tarihini açıkladı

apple tv plus tom hanks

Apple pandemi döneminde iki Tom Hanks filminin gösterim haklarını satın almıştı. Şirket bu filmlerden ikincisi olan Finch’in yayın tarihini açıkladı. Münzevi bir mucitin köpeği ve robotuyla yaşadığı füturistik bir hikayeyi anlatan film, 5 Kasım’da Apple TV Plus’ta yerini alacak.

Finch de, tıpkı Apple’ın yayınladığı diğer Hanks filmi Greyhound gibi, pandemi kurbanı olmuştu. Sinema salonlarının kapanması nedeniyle gösterim tarihi ertelenen filmin yapımcısı Universal, sonunda çareyi yayın haklarını Apple’a satmakta bulmuştu. Filmde robotu kısa süre önce Cannes Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Caleb Landry Jones canlandırıyor.

Hanks, filme adını da veren Finch rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. “Rahatsız” bir robot mühendisi olan Finch, kendi isteğiyle çekildiği inzivadan çıkarak ıssız diyarlara doğru yol alıyor. Bu yolculukta Finch’e köpeği Goodyear ve kendisine Jeff adını veren bir robot eşlik ediyor. Uyumsuz görünen bu üçlünün macerasını görmek için kasım ayını beklemek gerekiyor.

Apple yeni Tom Hanks filmini kasım ayında yayınlayarak filmin ödül kazanma potansiyeline inandığının da sinyalini veriyor. Şirket sonbaharda Foundation dizisini ve The Morning Show’un ikinci sezonunu da izleyicileriyle buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER