Teknoloji

Apple Time Capsule de yenilenecek mi?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın yurtdışındaki fiziksel ya da çevrimiçi mağazalarında bir ürünün stoğu tükenmişse, o ürün veya ürün grubunun güncelleme zamanı gelmiş demektir. Söz konusu durum Time Capsule ve Airport Extreme cihazları için de geçerli olabilir. 9to5Mac’e gelen bir dedikodu Airport Express stoğunun birçok yerde fazla olduğunu, ancak Time Capsule ve Airport Extreme’in ise küresel çapta tükenmek üzere olduğunu işaret ediyor.

9to5Mac’in geçtiği bir başka habere göre ise, Apple, Mac ve iOS cihazlarına ait yazılım güncellemelerini WiFi aracılığıyla önbellekleyen bir Time Capsule cihazını kendi içinde test ediyor. Böyle bir cihaz sayesinde kullanıcılar yazılım güncellemelerini almak için internetten indirilmesini beklemek zorunda kalmayabilir. Çünkü Time Capsule gerekli olan tüm yazılım güncellemelerini kendisine bağlanan cihazlar için önceden indirmiş olacak.

Bir kullanıcı güncelleme işlemini başlattığında güncelleme dosyası internetten indirilmek yerine Time Capsule’de önbelleklenen yerden alınacak. Time Capsule ile ilgili başka bir ilginç ihtimal de WWDC’de tanıtılması beklenen iCloud ile kullanılabilecek olması. Time Capsule kullanıcının iCloud servisi üzerinden sıklıkla dinlediği şarkıları önbelleğine atarak akışın hızlanmasını sağlayacak.

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER