Eğlence

Apple’ın iddialı dizisinden ilk video geldi

apple the morning show

Apple; Netflix, Amazon ve Disney gibi büyük isimlerle gireceği yeni mücadelede güçlü silahlara sahip. Bu silahlardan birisi de oyuncu kadrosunda önemli isimleri barındıran The Morning Show isimli dizi. Apple, The Morning Show için hazırlanan ilk fragmanı yayınladı.

The Morning Show’un başrollerini Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carrell paylaşıyor. Yayınlanan fragman, The Morning Show’un Aaron Sorkin’in HBO’da yayınlanan dizisi The Newsroom‘a benzeyeceğini düşündürüyor. The Newsroom’da bir haber kanalında görev yapan bir grup gazetecinin siyasi ve kültürel olayları etkileyen trendlerle olan mücadelesi anlatılıyordu.

The Morning Show’un fragmanında başrol oyuncuları görünmüyor. Ancak arka plandaki sesler, sürekli olarak gazeteciliğin önemine vurgu yapıyor. Gazeteciliğe yönelik bu vurgu da akıllara The Newsroom’u getiriyor.

Deadline’da yer alan habere göre; The Morning Show, Amerika’nın sabahları uyanmasına yardımcı olan kişilerin hayatlarını anlatacak ve bu günlük ritüeli izleyicilere ulaştıran kişilerin yaşadıkları zorlukları gösterecek. CNN’de sunucu ve muhabir olarak görev yapan Brian Stelter’ın “Top of the Morning” kitabı, dizi için “danışman kitap” işlevi görecek.

Apple, The Morning Show için önümüzdeki dönemde daha fazla detay veren yeni fragmanlar yayınlayacaktır. Dizi önümüzdeki sonbahar itibarıyla Apple TV+’ta izleyicilerle buluşacak. Apple TV+‘a dair detaylar da belirsizliğini korusa da, The Morning Show servisin hızlı bir başlangıç yapması için güvenilen silahlar arasında bulunuyor. Apple TV+’ın yayın hayatına ne zaman başlayacağı ve fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER