Eğlence

Apple orijinal içerik açılımına The Big Sick’in senaristlerini de dahil etti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple the big sickApple orijinal içerik portföyünü genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalarında büyük isimlerle işbirliğini hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda önemli bir anlaşmaya imza attı. Apple The Big Sick’in Oscar’a aday gösterilen senaryosunu kaleme alan Kumail Nanjiani ve Emily V. Gordon ile yeni bir dizi projesi için anlaştı.

Little America adını taşıyacağı belirtilen dizi projesi, bir tür antoloji niteliğini taşıyacak. Deadline’da yer alan habere göre, dizinin ana sorumlusu SMILF’in yapımcıları arasında yer alan Lee Eisenberg olacak. Eisenberg, Nanjiani ve Gordon ile birlikte senaryo yazım ekibinde de yer alacak. Master of None dizisinin yaratıcılarından Alan Yang da projeyle bağlantılı isimler arasında bulunuyor.

Little America’nın ana konusunu Epic Magazine tarafından yayınlanan gerçek hikayeler oluşturacak. Dergi, söz konusu hikayeleri “Amerika’nın göçmenlerinin küçük ve kolektif bir portresi. Dolayısıyla Amerika’nın da bir portresi.” şekinde tanımlıyor. Deadline’da yer alan habere göre, dizide Amerika’da yaşayan göçmenlerin hikayelerinde gazete başlıklarında anlatılanlardan fazlasına yer verilecek.

Apple The Big Sick’in senaristleri dışında da büyük isimlerle çalışıyor

Apple The Big Sick’in senaristleri dışında da oldukça önemli isimlerle çalışıyor. Battlestar Galactica’nın yaratıcısı Ronald D. Moore, Apple için “See” adını taşıyan bir uzay draması hazırlıyor. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Octavia Spencer ise Apple’ın orijinal içeriklerinde çalıştığı oyuncular arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER