Eğlence

Apple Ted Lasso ürünlerini Apple Store’da satacak

apple ted lasso

Apple, Apple TV+ platformunda yayınlanan içeriklerin ürünlerini doğrudan çevrimiçi mağazası Apple Store üzerinden satmaya hazırlanıyor. Bloomberg’den Mark Gurman’ın Power On isimli bülteninin son sayısında verdiği bilgiye göre, Apple Ted Lasso dizisinin Nike tarafından üretilen ürünleriyle bu dönemi başlatacak.

Mağazada satılacak ürünler arasında AFC Richmond formaları, tişörtleri ve atkıları yer alıyor. Hayali bir kulüp olan AFC Richmond’ın ürünlerini daha önce Nike’ın satış kanallarında bulmak mümkündü. Nike’ın öncesinde ise Warner Bros. kendi internet sitesinde Ted Lasso ürünleri satmıştı.

Ted Lasso ürünlerinin Apple Store’a gelişi, Cupertino merkezli şirket için bir ilk olacak. Apple şimdiye kadar Apple TV+ içerikleri için hazırlanan ürünleri kendi satış kanallarında sunmamıştı. Apple’ın fiziksel mağazalarına da kullanıcıları Ted Lasso ürünlerini satın alabilecekleri adrese yönlendirilecek QR kodları yerleştirilecek.

Apple Ted Lasso’nun geleceği için bir açıklama yapmış değil

Ted Lasso’nun üçüncü sezon finali 31 Mayıs’ta yayınlanacak. Dizinin başrol oyuncusu Jason Sudekis’in daha önceki açıklamaları, bunun dizinin finali olacağını da düşündürüyor. Ancak Apple’dan henüz böyle bir bilgi verilmiş değil.

Apple Ted Lasso’yu mümkün olduğunca sürdürmek isteyecektir. Bunun ana hikayenin yanı sıra farklı karakterlere odaklanan yan hikayelerin anlatılan dizilerle yapılması mümkün görünüyor. Şirketin bu yönde hazırlıkları olduğu da söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER