Teknoloji

Apple Support uygulaması teknik desteğe ulaşmayı kolaylaştıracak

apple-support-101116-1

apple-support-101116-1Apple Support olarak adlandırılan yeni bir uygulamayı iPhone ve iPad için yayınladı. Söz konusu destek uygulaması sayesinde müşterilerin AppleCare servislerine erişimi kolaylaşıyor. Buna ek olarak çeşitli destek dokümanlarına bağlantılar da sunuluyor.

Apple’ın App Store’da söz konusu uygulamayla ilgili olarak eklediği açıklamaya göre, Apple Support uygulaması Apple’ın sunduğu en iyi seçeneklere ulaşmayı kolaylaştıracak bir kişiselleştirilmiş kılavuz olma özelliğini taşıyor. Kullanıcılar ürünleriyle ve sorunlarıyla ilgili cevaplar içeren yazılara bu uygulama içinden ulaşabilecekler. Ayrıca bir uzman ile doğrudan telefon görüşmesi, sohbet veya e-posta iletişimi kurmak da mümkün da mümkün olacak. Buna ek olarak bir uzmanın sizi araması için zaman belirleyebileceksiniz. Bir Apple Store veya yakınlardaki Onaylı Apple Servis Sağlayıcısından tamir hizmeti almak da kolaylaşacak.

apple support

Apple Support Türkçe dil desteğine de sahip

Destek uygulamasında bulunan özelliklerin birçoğu aslında mevcut Apple Store uygulamasında yer alıyordu. Ancak Apple, geçtiğimiz günlerde bu uygulamadan Genius Bar randevusu alma özelliğini kaldırmıştı.

Yeni uygulama Apple kimliğinize bağlı olan cihazları otomatik olarak algılıyor. Böylelikle belirli bir cihaz için destek bulma imkanı daha da kolaylaşıyor.

Uygulama Türkçe dil desteğine de sahip. Buna rağmen henüz Türkiye mağazasında yer almıyor. Eğer dil desteği varsa, fazla zaman geçmeden App Store Türkiye şubesinde de dağıtıma çıkacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER