Teknoloji

Apple Store Zorlu Center’ın perdeleri indi, mağaza ortaya çıktı

Önümüzdeki cumartesi günü resmi açılışı yapılacak olan Türkiye’nin ilk Apple mağazasında hazırlıklar tamamlandı. İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Zorlu Center alışveriş merkezi içinde açılacak olan mağazanın açılışının 5 Nisanda yapılacağı mağazanın dışına giydirilen perdeler sayesinde ortaya çıkmıştı.

10173522_10152041699487291_1695223845_n

Artık açılışı haber veren perdeler de indi, böylelikle mağazanın da neye benzediği ortaya çıktı. Sihirli Elma’nın Facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflara göre, iki katlı olacak mağazanın yerleşimi yurt dışındaki mağazalardan farklı olmayacak. Ortada Apple ürünlerin yer aldığı ve deneyime izin verilecek masalar, kenarlara da aksesuar vb. ürünlerin yer aldığı raflar yerleştiriliyor. Tahmin ediyoruz ki, eğitimler ve Genius danışma alanı da üst katta olacaktır.

Avluda bulunan cam yapının tıpkı New York Beşinci Cadde mağazasındaki gibi bir giriş olacağını düşünüyorduk. Ancak görünüşe bakılırsa, bu cam yapı mağazaya gün ışığı girmesini sağlayan bir çatıdan öteye gitmeyecek gibi görünüyor.

Açıldıktan hemen sonra Türkiye’nin ilk Apple Store’unu ziyaret edip izlenimlerimizi fotoğraflarla birlikte aktaracağız. Mağaza cumartesi sabahı saat 10:00’da açılıyor.

İlgili >> Facebook (Sihirli Elma)

İLGİLİ HABERLER