Teknoloji

Apple Store WWDC 2023 açılış konuşması öncesinde geçici olarak kapatıldı

apple store wwdc 2023

Apple’ın uzun süredir heyecanla beklenen WWDC 2023 açılış etkinliği bu akşam gerçekleştirilecek. Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak açılış konuşması için geri sayımda sona yaklaşılırken, olağan işaretlerden biri daha geldi. Apple Store WWDC 2023 öncesinde geçici olarak kapatıldı.

Apple’ın çevrimiçi mağazası etkinliğin bitişiyle birlikte yeniden açılacak. Mağaza yeniden açıldığında Apple’ın bugün gözler önüne çıkardığı ürünleri de burada görüntülemek mümkün olacak. Söz konusu ürünler arasında en çok merak edilenin “Reality Pro” adını taşıyacağı söylenen karma gerçeklik başlığı olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Apple’ın çevrimiçi mağazası yeniden açıldığında farklı fiyatlarlar karşılaşmamız da muhtemel görünüyor. Cupertino merkezli şirket, Türkiye’deki ürün fiyatlarına son olarak 18 Mayıs’ta zam yapmıştı. Aradan geçen dönemde döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle şirketin yine fiyat artırımına gitmesi sürpriz olmayacaktır.

Apple Store WWDC 2023 açılış konuşmasının ardından yeniden açılacak

Apple Store WWDC 2023 açılış konuşmasının ardından yeniden açıldıktan sonra fiyatlarda bir değişiklik olduğu takdirde yeni fiyatları yine Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER